De Delftsche Schaakclub (DSC) en Westlandse Schaakcombinatie (WSC) organiseren - namens de Haagsche Schaakbond voor de vierde keer het HSB-snelschaakkampioenschap voor clubteams, en wel op zaterdag 9 maart 2019. Dit toernooi is toegankelijk voor viertallen van verenigingen uit de Leidse en Haagse Schaakbond.

Zaterdag 9 maart 2019

duWo Denksportcentrum

Zusterlaan 14, Delft

Aanmelden tot 11:00 uur

Prijsuitreiking: 17:00 uur

3 minuten per persoon plus 2 seconden per zet voor het kampioenschap

7 minuten per persoon plus 2 seconden per zet voor de liefhebber (Nieuw)

Systeem

Toernooi 3plus2 voor viertallen (een reserve is toegestaan), waarbij ieder twee partijen tegen dezelfde tegenstander speelt.

Voorronde: Drie gelijkwaardige groepen van 8 teams

Finale: Drie groepen op basis van voorronde, (nrs. 1 en 2 uit voorronde en 2 beste nummers 3 spelen in groep 1, enz.)

Toernooi 7plus2 speelt in een groep van 8 teams.

Prijzengeld:

Drie teamprijzen per groep:

1e prijs groep A: 100,-

1e prijs groep B, C en D: 80,-

Het beste HSB-team wint minimaal een prijs van 100,-, en er zijn prijsjes voor de topscorers van alle groepen.

Aanmelden:

Het inschrijfgeld bedraagt 20,- per team en dient aan de zaal betaald te worden.

Aanmelden kan tot en met donderdag 7 maart 2019, bij voorkeur per e-mail naar aanmelden@delftseschaaksite.nl, onder vermelding van: naam vereniging, namen van alle spelers en hun KNSB-rating en speeltempo (3plus 2 of 7plus2)

De zaal biedt capaciteit aan maximaal 32 teams, meldt u daarom op tijd aan.

Inschrijven aan de zaal is niet mogelijk!

Tot ziens op zaterdag 9 maart 2019 in het duWo Denksportcentrum!

Voor vragen of suggesties:

Voorzitter@delftseschaaksite.nl of manfredenrianka@kpnplanet.nl