wkHome
wpBonte '12
wrWord lid

sv Leithen

Waar schaken en gezelligheid hand in hand gaan

Bij Leithen is schaken niet alles waar het om draait. Voor en na de partijen is er voldoende ruimte om onder het genot van een drankje wat te keuvelen. De echte die-hards gaan nog even vluggeren. Zo gaan bij Leithen schaken en gezelligheid moeiteloos in elkaar over!

foto Leithen speelt in De Lepelaar, in de Apollotoren, in het zuiden van Leiden. De zaal biedt ruim plaats aan de spelers. Er is ook een bar, met allerhande dranken tegen zeer schappelijke prijzen. Een uitstekende omgeving om te schaken!
Uiteraard is er een interne competitie, waarbij de klokken om acht uur aangaan. Tijd om het brein aan het werk te zetten! Bij Leithen zijn er spelers van alle speelsterktes, dus voor elk wat wils. Neem tijdens de partij gerust wat te drinken, en geef je tegenstander ook wat, voor de prijs hoef je het niet te laten! foto
foto Als de partij klaar is, kunnen de spelers uitgebreid analyseren, of direct aan de bar aan de conversaties deelnemen. Er zijn altijd wel losse tongen en luisterende oren te vinden.
Ook als alle partijen klaar zijn, blijft het nog lang onrustig in De Lepelaar. Neem er nog een! Pas na twaalven moet de harde kern noodgedwongen het pand verlaten. foto

Leithen speelt ook met drie teams in de competitie van de Leidse Schaakbond (LSB). In teams van zes of acht personen wordt dan een aantal keer per jaar de strijd aangegaan met teams van andere clubs. Kom jij onze teams versterken? Of liever geen serieuze wedstrijden? Maakt niet uit, iedereen is welkom!

foto foto foto

Enthousiast?

Kom gewoon eens langs op dinsdagavond, om kwart voor acht, en ervaar het zelf! De eerste drie avonden zijn in ieder geval gratis. En ben je student, krijg je daarna nog een aanzienlijke korting op het lidmaatschap. Kortom, SV Leithen: iets voor jou!

Webmaster: Roland van Hartingsveldt
E-mail:webmaster@svleithen.nl